Aanmelden & programma

Verplicht aanmelden

Alle kinderen die mee willen doen aan de VBK of TEA moeten zich opgeven, dit kan tot vrijdag 7 augustus 18.00 uur.
Door de bijzondere omstandigheden verplicht het RIVM om elke deelnemer zich te laten aanmelden. Mocht het aanmelden onverhoopt niet lukken kunt u of jij contact opnemen via contact op deze website. Wanneer het aanmelden helemaal niet lukt kan dat ter plekke ook bij de organisatie.

Opmerking: de activiteiten voor de onderbouw worden vanuit huis gedaan of in gezinsverband. De activiteiten voor de bovenbouw worden deels vanuit huis gedaan. In alle gevallen blijft: altijd aanmelden.

Programma

Dinsdag 11 augustus is er een gezinsfietstocht. Iedereen mag mee doen! Wel even aanmelden natuurlijk (dat kan hieronder). De fietstocht duurt een uurtje en start bij het Hervormd centrum aan de Stuivenbergstraat met fiets' m d'r in. Er is tussen 17.30 uur en 19.30 uur gelegenheid om deze fietstocht te doen. De kinderen krijgen deze dag ook een pakketje uitgereikt die ze gedurende de VBK nodig hebben.

Woensdag 12 augustus is er een zeskamp op een externe locatie (info volgt tijdens de online uitzending).

Donderdag 13 augustus worden de activiteiten thuis/ in je eigen straat gedaan. Geef je ook hier voor op. Materialen voor deze dag krijg je uitgereikt op dinsdag 11 augustus bij de start van de fietstocht.

Donderdagavond 13 augustus is de afsluitingsavond. Deze online afsluiting start om 19.00 uur. Aansluitend is de gemeente Bingo. iedereen, jong en oud, van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Geef je hier voor op zodat je de bingokaarten kan ontvangen. Opgave voor de bingo via het formulier onderaan deze pagina.

Groep 1 t/m 4

Groep 5 t/m 8